Om Hos Nøhr

Vi var tidligere en butik i Arden, hvor vi solgte tøj, vin, garn og stof. Men nu er vi flyttet til den skønne ø Møn, hvor vi hovedsagelig beskæftiger os med vores web-shop. Her har vi et stort udvalg af stof i forskellige kvaliteter og masser af sytilbehør. Vi har også symønstre fra Onion og Minikrea.

Vi har også et stort udvalg i garn fra Drops, Svarta fåret og Katia. Vi har tidligere forhandlet Sandnes og Filcoana, men desværre må vi ikke handle med disse garner mere, da der er andre forhandlere i området, som sælger disse mærker. Men du kan fortsat finde nogle af deres produkter til super tilbudspriser på vores web shop så længe lager haves. Vi har også et stort udvalg af strikke/hækle tilbehør.

Kig endelig også ind på vores side med figurer fra Willow Tree. Den oplagte gave til fødselsdag, bryllup eller bare fordi. Eller hvad med bare at forkæle dig selv?

Vi bor på Ulvshalevej 14 i Stege. Vi har ingen faste åbningstider, men har du lyst til at besøge os, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 50980219. Er vi hjemme, er du meget velkommen.