Fabel strømpegarn fra Drops. Print

24,00 DKK

På lager

DROPS Strømpegarn Fabel med print

Superwash behandlet strømpegarn af uld.

Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 g = ca. 205 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

Slidstærkt som bare et strømpegarn kan være - DROPS Fabel er et 4 trådet garn som er superwash behandlet, så det let kan vaskes i maskine! I modsætning til almindelig strømpegarn er Fabel spundet i en blødere og finere uldkvalitet. Dette gør at Fabel egner sig til meget mere end bare sokker - prøv det til babystrik!

 Print hvor hver farve er sat sammen af forskellige farver som gentages regelmæssigt i tilfældige længder. Både Print og Long Print farverne er produceret med en metode som kaldes “fancy dyeing”, som er forskellig fra andre metoder ved at hvert farveparti har små variationer i både mønster og nuance. Dette er ikke en fejl, men en del av garnets egenskaber.De strikkede farveprøver som vises i farvekortet viser garnets melering når man strikker over et mindre antal masker, som f.eks strømper. På større modeller vil meleringen se anderledes ud. Som i alle Jacquard-meleringer kan der være farveforskelle inden for samme farve og parti. 

Gratis opskrifter kan hentes på https://www.garnstudio.com

Made in EU. Oeko-Tex® certificate 1300360.O

Drops - Fabel - print - uldgarn - uld garn - superwash - strømpegarn - strømpe garn - blød kvalitet - blød - sokker - babystrik - baby strik 

* Påkrævede felter